Misschien loop jij wel met een verlies in jouw persoonlijke leven; ouders die gescheiden zijn, iemand van wie je hield is overleden, langdurig gepest, chronisch ziek, constante onrust in je lijf – kortom: je voelt verdriet in en rondom je lijf.
Het liefst ga je die rouw, dat verlies of het verdriet uit de weg en wil je er niets mee te maken hebben. Maar soms komen er momenten dat je er wel iets mee móet, omdat je niet meer verder kunt.

In persoonlijke gesprekken wil ik met jou meedenken over jouw pijn. Zodat we jouw pijn stukje voor stukje kunnen verwerken. Wanneer jóuw verlies zo een plekje mag krijgen, zal je merken dat het lukt om weer verder te gaan. Sámen met het verdriet.
Ik heb geen toverformule om het verlies van je weg te nemen. Maar ik kan wel naast je staan én met je meedenken.
Uiteindelijk beheerst dan de pijn en het verdriet niet meer jouw leven, maar beheers jijzelf de pijn en het verdriet. Jij wordt de baas over de pijn.

Herken je jezelf in stukken tekst die op deze site staan of in mijn boek ‘Niets aan de hand, toch?’ en merk je dat jij op dit moment vastloopt in het verwerken van je verlies?
Dan kan je contact met me opnemen om te kijken wat samen mogelijk is.